Szókereső

Itt az ideje az újabb játéknak!

A honlapomon elrejtettem egy-egy ”kulcsszót”, melyek egy-egy képzeletbeli ládát nyitnak, amiben Dörnyei Kálmán fantasy könyvek lapulnak. Aki először megtalálja valamelyik kulcsszót, és elküldi a dornyeikonyvek@gmail.com email címre, az alábbi 3 könyvem közül választhat egyet ajándékba (A Fekete Egy, Yabbagabb a kalandorok szégyene, Kaland nélkül). 3 kulcsszót rejtettem el, bármelyik megtalálása egy-egy ajándékkönyvet ér, azonban egy játékos csak egy ajándékkönyvre tarthat igényt (akkor is, ha többet talál meg). A játék határideje: 2016. febr. 28. – de remélem, hogy a sasszemű játékosok jóval előbb rálelnek!

Jó nyomozgatást kívánok!

———————————————–

2016.01.29.

Nagyon gyorsak/ügyesek voltatok! Már látom, úgy kellett volna csinálnom, hogy az nyerhet, aki mindhárom kulcsszót megtalálja :0) A Nightwish kulcsszóra sokan ráleltetek. Seymour Roderic volt a leggyorsabb. Utána jött Németh Zoltán mailje (külön gratuláció illeti, hogy mindhárom szót megtalálta!). Kajtár Leventének sikerült még nyernie ajándékkönyvet egy másik kulcsszóval.
Ma adakozó kedvemben vagyok, ezért úgy döntöttem, hogy a második leggyorsabb válaszolókat is jutalmazom. További nyertes a második beérkező Nightwish után: Varga Endre. Így viszont a játék még nem ért véget! A Nightwish-t már ne küldjétek, de a másik kettő kulcsszóval még egy-egy ajándékkönyv vár a leggyorsabb második megfejtőkre. A nyerteseknek gratulálok (hamarosan mailben felveszem velük a kapcsolatot), a többieknek további jó keresgélést kívánok!

———————————————–

2016.01.30.

Sziasztok! Meg is van a két újabb nyertes! Zólyomi Péter a Rhapsody kulcsszóval és Balogh Dávid a Hammerfallal. Gratulálok nekik is! A játék ezzel lezárult! A kulcsszavak az alábbi helyeken voltak elrejtve: Rólam menüpontban a kedvenc együttesemnél. A Cikkek menüpontban legalul a Fekete kettőre klikkelve, illetve a Blogban az Írástechnika fantasy írópalántáknál a hozzászólásokban. Köszönöm, hogy részt vettetek a játékban!

Üdv,

Dörnyei Kálmán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük